onsdag 28 april 2010

sjuker

hemma igår och idag, kräkts, nyser och hostar..myspys.. Tur att jag har lillen som ställde upp igår och fixade middag =) han är för snäll! idag ska jag laga maten, han är och jobbar.

i helgen ska vi grilla äre tänkt. hoppas att folk vill vara med?

jag tycker verkligen om lillfjant. Vi har ställt oss frågan varför vi då inte är tillsammans, vi är med varann, vi håller inte på med andra. Han typ halft lite bor här.. men jag tror det är mig det hänger på. jag vågar inte för jag tror han om ett litet tag kommer tappa det han känner och gå vidare. Men dom säger ju friskt vågat hälften vunnet? om jag inte chansar kommer jag nog ångra mig och fundera på vad som kunnat hända? sicket dilemma haha. det är ju inge problem! varför inte bara: ja gillar dig , nu är vi ett par! punkt slut. jag är otroligt duktig på göra saker mer problematiska än vad dom är.

På måndag måste jag till sjukhuset. dom ringde idag från bett fysiologi kliniken. Läkarn som ska titta på mig är bara där 1 gång imån. är någon specialist av något slag så jag får gott pallra mig dit. måste få ordning på käkhelvetet så man kan äta/prata som folk. sjukt irriterande att den låser sig så man ser ut som en idiot när man käkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar